20140506_165446När jag vaknade idag var det en varm känsla som spred sig i magtrakten. Minnen från helgen gjorde sig påminda och jag blev glad från hjärteroten. Att få träffa fem fina människor och skapa tillsammans samtidigt som vi samtalar om hur det är att vara blyg, introvert och högkänslig det kunde ju inte gå fel, tänkte jag innan. Men att det kunde bli så fint och bra, det hade jag inte vågat hoppats på.

Att få uppleva att tystnaden inte är obekväm utan bara får finnas, att den istället får symbolisera något naturligt och starkt. Att få höra att människor känner sig stärkta i sin autentiska personlighet, den tysta och känsliga. Eller att få uppleva hur en grupp inte avbryter varandra utan lyssnar aktivt på den som delar något. Allt detta är saker jag fått uppleva under Skaparhelgen och ligger som bomull kring mitt hjärta. De gör mig glad, tacksam och stolt.

Men allra mest är jag glad över dessa människomöten. Jag är väldigt tacksam för varje individ som kom och delade med sig av sin närvaro och sina erfarenheter. Själv fick jag tack vare dem en rad nya funderingar och insikter att klura på, något jag älskar när det händer. Så varmt tack till alla ni som kom, jag kommer bära med mig helgen länge!

Förutom att detta var en superfin helg blev jag väldigt taggad på att fortsätta med Skaparhelger, så är du intresserad av att delta ska du hålla utkik på bloggen!

Annonser