light-in-the-woods-1920x1200Tusen tack alla fina läsare som peppat mig angående senaste inlägget <3<3 Ni är ju bara SÅ BRA! Det är också det jag älskar med denna plattform, att jag kan dela med mig av mina sociala kamper och ni förstår. Det är jag himla tacksam och glad för.

Förmodligen var det tillräckligt med min tuffa sociala period för igår hade jag istället en så himla socialt smidig dag, vilket jag inte alls hade förväntat mig. På morgonen försökte jag bara tänka medkännande tankar om mig själv, för att lugna ner det där orosmolnet. Det hade redan innan dess börjat rubbas tack vare eran respons och tillsammans med min egen medkänsla kunde det brista än mer. När sedan dagen knallade på upptäckte jag att det helt krackelerade och att jag kände värme till mig själv och människor i min omgivning. Vilket gör det så himla mycket enklare att slappna av.

Efter en socialt torftig period var det fint att bli påmind om att jag visst kan fungera socialt, när min omgivning och jag visar värme mot mig. Jag tror att jag själv ibland blir den där fientliga miljön som skapar en osäkerhet inom mig och som gör att även den yttre miljön känns fientligt inställd. Jag är, som jag tidigare delat med er, expert på att förutsätta att människor inte kommer tycka om mig. Vilket självklart inte underlättar i mina försök att känna någon form av närmare kontakt med människor. Det är kanske dags att skrota den inställningen och se att många faktiskt kan gilla mig som jag är. Ja, ni vet ju hur lätt det är att ”skrota” sånt va…? Men jag kanske kan börja snegla lite åt skroten åtminstone :).

Hur mår ni idag? Ni kan väl dela något som ni går och tänker på i kommentarsfältet! Det gör mig alltid så glad!

Annonser