Blyga Myrans Hemsida

Blyga Myran har blivit Blygmodig. Besök hemsidan och bloggen på: http://www.blygmodig.se

Gå till Blyga Myrans hemsida

Utdrag från hemsidan:

Blyga Myran är tänkt att vara en oas för den tysta personligheten. Det är en hemsida för dig som känner att du är för blyg och tycker det sociala i skolan eller på arbetet är det jobbigaste. En plats för dig som är introvert och fått höra att du är tråkig bara för att du föredrar att sitta hemma och se film eller läsa en god bok framför att gå ut en fredagskväll. Ett ställe för dig som utvecklat social fobi och känner att omgivningen inte förstår och att det inte finns någon hjälp att få. Ett rum för dig som är starkskör och blivit kallad “överkänslig” för att du har ett rikt känsloliv. Det är även en hemsida för dig som inte faller under den tysta personligheten men som vill förstå människor omkring dig och fylla kunskapsluckor kring vad det innebär att vara tyst, blyg, introvert, starkskör och socialfobisk.

Blyga Myran vill vara en hemsida som tar upp det positiva med att vara tyst och starkskör som motvikt till samhällets negativa fokus. Så många går idag med en känsla av att de är fel för att de är mindre pratsamma, timida eller tar in mer känslor än andra. Det är på tiden att den tysta och känsliga personligheten får komma upp i ljuset och att blyga, tysta,  introverta och starksköra får räta på ryggen!

Blyga Myran är också en hemsida där man kan finna stöd och hjälp med saker som kan vara svåra när man är blyg, introvert och starkskör. Störst fokus har gruppchattarna som man kan läsa mer om under fliken Gruppchatten. I Inspirationshörnan finns även en hel del artiklar, boktips och annat som kan vara hjälpande.

Gå till Blyga Myrans hemsida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s